Full oyun indir, Sxe injected 4.6, Sxe 4.7, oyun indir, 1520

Tam Versiyon: gizli soru yanıtı vb öğrenme...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
gizli soru yanıtı vb öğrenme...
İlk olarak gogle ye girip g mail açmanız lazım...Ara sayfasına gmail yazınca çıkıyo...ondan sonra göndericeğiniz yer olara ===> service@conqueronline.com <=== yazıyoruz.Sonra konuyu boş bırakın. Sonra göndereceğiniz şeyler (Yazılar) bölümüne sırasıyla 1. 2. 3. .... yazarak 1. Service Type:
A) Password Lost B) Character Deleted C) WH Password Lost D) Bot Jail E) Others

2. Account Login ID

3. Server Name

4. Character Name

5. Current and Previous Passwords (as Many as Possible)

6. Conquer Online Registered Email Address

7. Security Question

8. Security Answer

9. Identification ID

10. Problem Description (Optional)

Yukarıdaki yazıların anlamlarını yazıcaksınız.. (1. öğrenmek istediğiniz şeyi A)Kaybedilen password B) Charınız delete olduysa C) Banka password ü nü öğrenmek için D) Charınız bot jaile nedensiz düştüyse E) Diğer anlamında... YAni bi şifreyi öğrenmek için kullanılıyo (gizli soru , yanıtı vb..) veya başka bir sorununuz olursa... 2. Charınızın giriş adını... 3. Hangi serverde olduğunu... 4. charınıızın oyundaki adını... 5. charınızın şifresini 6. hangi Email adresine kayıtlı olduğunu 7.Security Question 8.Security Answer 9.Identification ID 10. Problemin ne olduğunu yazıyorsunuz..... We bunları sırasıyla 1. 2. A) B) gibi simgesel harf ve rakamları yazarak yapıyoruz... Ve en üstte verdiğim adrese gönderiyoruz .... Anlamadığınız biyer olursa sorun bana ben sölerim... NOT ; Charınızın itemleri çalındıysa boşuna msj göndermeyin göndersenizde bi sonuç alamayacaksınız....
ben gizli yanıtı öğrencem bana nereye ne yazcam gösterirmisin
örnek versne gizli yanıt öğrenmeyi aşağıya
Arkadaşım bir örnek verirmisin ya?19
Referans URL