Full oyun indir, Sxe injected 4.6, Sxe 4.7, oyun indir, 1520

Tam Versiyon: knight vista sorununa kesin çözüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
belki forumda vardır ama görmedim ve hiç bir siteden alıntı yapmadım bunları kendim yazıyorum.Bir vista kullanıcısı olarakta çalıştırıyorum bende işe yaradı sizdede olur.

ilk önce knight online sitesinden oyunu indirin yükledikten sonra oyunu açın ve pacthları yüklemeye başlasın vistaya uyumlu olmadığı için exttract diye bir hata veriyor bu pacth ları yüklemek için internet üzerinden indiricez.

sitenin adresi: ftp://download.knightonlineworld.com//knight/upgrade/

buradan yüklenmeyen pachtları masa üstüne indiriyoruz.Sonra sağ tıklayıp buraya çıkar diyoruz ve çıkan dosyaları kes yapıştır yaparak knightyi yüklediğimiz dosyaya atıyoruz. Tekrar launcheri açıp pacthların dolmasını bekliyoruz ve sorun veren hepsinde böyle yapıyoruz sorun ortadan kalkıyor.

Not: Sakın yüklenmeye pacthları optiondan ileri almayın sonra baştan yüklemek zorunda kalırsınız. Örnek: 1506 dan 1507ye yüklemeden versiyonu ileri almak gibi.
siz bi yorum bile yapmadınız bu konumu ma daha bunu arayanlar var siteyi bıraktığım halde ben bile girip bakıyorum adrese
Referans URL