01-06-2008, 09:22 PM
Merhaba Arkadaşlar Siteye Yeni Katıldım Ama Bir Çok Sitede Süper Üye Olarak Başladım İnşallah Bu Siteyede Faydalı Olurum.
Bir Kac Haftadır Arama Yaptığım Şeyi Buldum Bu Lisanslı Gb Programı
Sıkıştırılmış Bir Dosya Olduğu İçin İndirilmesi Fazla Uzun Sürmez...Bu Program En Çok 7 Gb En Az 2 Gb Yapıyor...
Yalnız Reklam Yasağı Var...Bu Yüzden Sitenin Reklamını Yapamam.Bu Programı İsteyenler;
prens_sadik@hotmail.com
Şimdiden Teşekkür Ederim
NOT:[/b]Hiç Bir Hack Ve Ya Trojen Yok Anti-Trojen Ve Anti-Keyloger Programları Bu Programla Birleştirilmiştir...
++ RAP ŞU GARİP ÇOCUĞA

Bir Kac Haftadır Arama Yaptığım Şeyi Buldum Bu Lisanslı Gb Programı
Sıkıştırılmış Bir Dosya Olduğu İçin İndirilmesi Fazla Uzun Sürmez...Bu Program En Çok 7 Gb En Az 2 Gb Yapıyor...
Yalnız Reklam Yasağı Var...Bu Yüzden Sitenin Reklamını Yapamam.Bu Programı İsteyenler;
prens_sadik@hotmail.com
Şimdiden Teşekkür Ederim
NOT:[/b]Hiç Bir Hack Ve Ya Trojen Yok Anti-Trojen Ve Anti-Keyloger Programları Bu Programla Birleştirilmiştir...
++ RAP ŞU GARİP ÇOCUĞA

Adı Üstünde Gb Programı Diğer Bir Değişle GoldBar Programı Gold Bar Yapıyor Bankaya Gittiğinde GoldBar Oluyor.Bu Program Leaven.ltd.şirketi Tarafından Çıkarılmış Durumda Fakat Fazla Bilinmemesi Kötü Oluyor.10/7 Kişi De Oldu 3 Kişide bİR Hack Programı Olduğunu Düşünerek Uygulamadı.