Full oyun indir, Sxe injected 4.6, Sxe 4.7, oyun indir, 1520

Tam Versiyon: 18 Wheels Of Steel: Haulin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

punisher_89

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

18 Wheels of Steel geleneği bozmuyor ve zamanının en az veri boyutuna sahip oyunu olarak piyasaya çıkıyor. Son versiyonlarında 90-150Mb derken, Haulin 350Mb olarak karşımıza çıkıyor. Her zamanki gibi oyunumuzun amacı aynı: Yük taşımacılığı. Haulin�de de Amerika eyaletleri arasında istediğimiz kargo yükünü kamyonumuza yüklüyor ve yerine ulaştırmaya
çalışıyoruz. Yapımdaki bir yenilikte, genel olarak kargoların artık zaman limitli taşınmaması. Önceki versiyonlarda panik halinde bir yandan direksiyon salladığımı, bir yandan da uyku, mola, benzin alma gibi aktivitelerle kargoyu zamanında ulaştırıp ulaştıramayacağımı hesapladığımı hatırlıyorum. Önceki oyunlarda bir açıkta bu noktada patlak veriyordu. Özellikle şehir gibi yerlerde sıkça rastladığınız, kırmızı ışıkların hepsinde beklemeye kalkarsanız kargo asla vaktinde yetişmiyordu.

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

Crack:

saolasın güzel paylaşım

emeğe saygı
saol çokkkkkkk saolllllllllll
teşekkürediyorum kardeş
çok saol kardeşim
oyunu oynuyorum
güzel çalışma
teşekkürler
teşekkürler bende indirmeyi düşünyorum oynaynalar biraz bilgi verirmisniz
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL