Full oyun indir, Sxe injected 4.6, Sxe 4.7, oyun indir, 1520

Tam Versiyon: beramusda clawer da kar etme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bakın ilk basta pratik para kasma yolu ben bunu denıyordum bır ara ve ıyı para kastım beramus ppıyasasını bılerek solıorum
Ilk basta ben +5 claver ları 1.5 m den alıordum sonra 10 tane felan alıordum işte mıddle class fln magıc anvıla gelelım sonra burda onemlı bır nokta war noırma +5 claver a we mıddle classa sag tus tıklayın yerlerıne gecsınler ve onemlı nokta buraya dıkkat sımdı confırme basıoruz ama elımızı mousenın sol tusundan cekmıoruz allta kırmızı sarı ısıklar yanıor ya orda olayın püff noktasıda orası bakın her ıtem yanar ama kolay gecen ıtemlerde war burda 2 kere basıorsun 3 .cu kım basarsa yanıor tabi bu her ıtem ıcın deıl sadece +5 claver dan +6 ya gecırırken beramus cular sıze anltıorum sonra ılk allta şeffaf sarı yandıgı an parmagınızı mousenın sol tuus dan cekın ben 10 taneden 2 tane fln yakıordum ılk baslarda yakablırsınız ama sımdı de ne kadara satacagınızı soleyeyım +6 ya cektıkten sonra 5m den koyn ben gunde bole 70 m kasıordum bunu 30 u sermaye olarak gıdıor 40 m ı kendı ustumu dıızordum ama artıq buyuk oynuorum blade axe takı ıslerındeım dedıgım gıbı 1.5 m den alın +6 ya cekın arada 3.5 m kar war ıyı deılmı sızce ben bole cok kastım sıze de basarılar (:
ben beramusda oynuyorum 55 lvl charım var beramusda piyasa bazen pahalı oluyor bazende birden düşebilyior ben +8 cleaver basacam birde bana onda yardım edersn sevinirim eğer olursa sana repde çok görmeyiz yani
bende beramustayım en iyileri tanıyorum sizin pmler ne :)
Referans URL